Eteeriset öljyt

Luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt

Primaveran valikoimiin kuuluu yli 100 erilaista luomulaatuista 100 % eteeristä öljyä. Suurin osa eteerisistä öljyistä saadaan Primaveran reilun kaupan periaatteita kunnioittavilta luomuviljelyprojekteilta eri puolilta maapalloa. Meiltä löydät myös harvinaisia luomulaatuisia ruusuöljyjä.


TILAA TÄSTÄ: Primaveran 100 % eteerisiä öljyjä Ruusupuu.fi-verkkokaupassa.


Aromaterapian ammattilaisten käyttämät Primaveran eteeriset luomuöljyt ovat nyt saatavillasi. Katso myös Huonetuoksut 100 % eteerisistä öljyistä.

100 % eteeriset öljyt ja niistä sekoitetut huonetuoksut ovat voimakkaita tiivisteitä. Niitä EI pidä käyttää sisäisesti eikä laimentamattomana suoraan iholle. Eteerisiä öljyjä iholle käytettäväksi laimennettaessa käytetään hyvin pieniä pitoisuuksia (perusterveille aikuisille yleensä 0,5 % - 2,0 %; Yksi tippa eteeristä öljyä 10 ml:aan kasviöljyä on 0,5 %. Kaksi tippaa 10 ml:aan kasviöljyä on 1 % jne..). Yksi tippa on paljon! Eteeristen öljyjen terapeuttisiin ominaisuuksiin ja käyttörajoituksiin tulee perehtyä huolellisesti ennen öljyjen käyttöä. Jos et tarkoin tunne kyseistä eteeristä öljyä, niin käytä sitä tippa tai kaksi vain tuoksukäytössä (tuoksulampussa/tuoksukivellä/nenäliinassa tms.), tai pyydä tarkat kotihoito-ohjeet koulutetulta aromaterapeutiltasi. Tarkemmat eteeristen öljyjen säilytys- ja turvaohjeet tässä linkissä.

Toivotamme paljon iloa aitojen, hoitavien aromaattisten öljyjen parissa!

TILAA TÄSTÄ: Primaveran 100 % eteerisiä öljyjä Ruusupuu.fi-verkkokaupassa