Primavera-Jojobaoljy-Luomu-100mlJojobaöljy - luonnonmukaisen ihonhoidon ihmeaine

Primaveran luomulaatuinen, kullankeltainen jojobaöljy (Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil * org.) on monikäyttöisyydessään vertaansa vailla. Se on sellaisenaan käyttövalmis ja todellinen luonnon ihmeaine. Ja täyttä tavaraa viimeiseen pisaraan asti.

 

 

TILAA TÄSTÄ: Primaveran luomujojoba 100 ml tai 50 ml:

www.ruusupuu.fi-verkkokaupaan jojobaostoksille

Jojobapensaan siemenistä hellävaraisesti kylmäpuristamalla saatu aine ei oikeasti ole öljy. Jojobaöljy on itse asiassa nestemäistä vahaa, joka muuttuu juoksevaksi noin 10 asteen lämpötilassa (ja vastaavasti jähmettyy alemmissa lämpötiloissa).

Ihmeellistä jojobassa on se, että tämä jojobapensaan siemenistä kylmäpuristettu nestemäinen vaha on hyvin lähellä ihon talin ominaisuuksia. Kun jojobaöljyä laittaa iholle – erityisesti rasvoittuvalle iholle tai sekaiholle – niin tulee samalla tehneeksi hyödyllisen pikkujekun iholle: iho saa tarvitsemansa talin jojobaöljystä. Näin ollen iho rauhoittuu ja se voi vähentää talin tuotantoa. Jojobaöljy siis normalisoi ihon toimintoja eikä tuki ihohuokosia. Se sopii siksi hyvin rasvoittuvalle ja sekaiholle. Jojobaöljyä käytetään myös psoriasiksen ja akneihon hoitoon.

Luomujojobaöljy on myös janoisen ihon ystävä. Tämä hienojakoinen, pienimolekyylinen öljy imeytyy hyvin ihoon – se hujahtaa ihoon erityisen hyvin ihon ollessa hiukan kostea. Iho tuntuu samettisen sileältä ja joustavalta, ei öljyiseltä eikä tahmealta. Pieni määrä riittää! Jojobaöljy muodostaa iholle luonnollisen, hengittävän suojavaipan, joka suojaa kosteuden haihtumista ihosta. Allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia.

Luomujojoballa on pitkä säilyvyysaika, erityisesti tummiin lasipulloihin pakattuna. Sen ominaistuoksu on hyvin mieto; joinakin satokausina hiukan pähkinään vivahtava. Luomujojobassa on iholle hyödyllisiä antioksidantteja, jotka suojelevat ihoa ryppyjä ja juonteita aiheuttavilta vapailta radikaaleilta (anti-age). Se sisältää mm. E-vitamiinia, omega-3-, omega-6- ja omega-9-rasvahappoja sekä hyödyllisiä mineraaleja. Se on myös antibakteerinen.

Jojobaöljy sopii kaikille ihotyypeille - vauvasta vaariin - sekä hiusten ja päänahan hoitoon. Muista kasviöljyistä poiketen jojobaöljy on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Primaveran luomulaatuista, kylmäpuristettua jojobaöljyä voi käyttää sellaisenaan vaikkapa näin:

  1. Ihon kosteuttamiseen ja hoitamiseen: pieni määrä jojobaa kasvojen tai vartalon iholle sellaisenaan tai muutama tippa esim. kasvo- tai vartalovoiteeseen aamuin illoin - kaikille ihotyypeille; myös rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle
  2. Meikin poistamiseen (sopii myös silmämeikin poistoon; ei ripsipidennyksille)
  3. Kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen puhdistusmaidon sijaan tai ennen puhdistusmaitoa.
  4. Huulivoiteeksi: jojobasipaisu kuiville tai rohtuneille huulille tarpeen mukaan
  5. Kynsinauhoille: jojobahellittelyä kuiville kynsinauhoille ja käsille
  6. Hiusten hoitoon: pieni määrä jojobaa shampoon/hoitoaineen joukkoon tai sellaisenaan kuiville hiuslatvoille; sopii karkeille, liian kiharille tai kuiville hiuksille.
  7. Päänahan hoitoon: pieni määrä jojobaöljyä kuivan/ärtyneen päänahan kosteuttamiseen/hoitamiseen tai hilseen ehkäisyyn
  8. Vauvahierontaan ja vauvan herkälle pepulle sekä raskausarpien häivyttämiseen/ennaltaehkäisyyn

Lisäksi luomujojobaöljy sopii pohjaöljyksi eteerisille öljyille oman kasvo- tai vartaloöljyn (hierontaöljyn) valmistamisessa (eteeriset öljythän pitää aina laimentaa kasviöljyyn ennen iholle laittamista). Lähes tuoksuttomana se on mainio pohjaöljy vaikkapa oman öljyseerumin tai tuoksuparfyymin valmistamisessa.

Teksti: © Copyright: Kaija Puro

Kuva: © Copyright: Primavera Life GmbH

TILAAA TÄSTÄ: Primaveran luomujojoba 100 ml tai 50 ml. Klikkaa koriin: www.ruusupuu.fi-verkkokaupassa.

 

Jos rakastat ruusuja, niin uusi Ruusuenergiaa-verkkokauppa on juuri Sinulle! Löydät sieltä jojobaöljyn lisäksi paljon aitoja ruusuihanuuksia.

Uusi teksti

Tämä on uusi teksti! Muokkaa tekstiä ja lisää siihen esimerkiksi kuvia ja linkkejä!